Retour

Indien u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop kan u het product binnen de 2 weken* retourneren. De producten moeten in originele en ongebruikte staat terugkomen. We storten het bedrag binnen de 14 dagen terug op je rekening.

Wat moet je doen:

  • Druk dit retourformulier af en voeg het (ingevuld) bij je pakje. Indien je niet over een printer beschikt, mag dit ook manueel geschreven zijn.**
  • Het pakje moet verstuurd worden naar volgend adres: HYGGE - Mechelsesteenweg 92 - 2018 Antwerpen -België
  • De retour kosten zijn altijd voor rekening van de klant.
  • Zorg er steeds voor dat je een track and trace nummer hebt, zo kan het pakje opgevolgd worden.
  • Het bedrag wordt binnen de 14 dagen terug op je rekening gestort. 

  

*Uw teruggezonden artikel moet binnen de twee weken na ontvangst, terug gestuurd worden naar ons hierboven vermeldde adres. Indien de artikelen niet binnen deze 2 weken teruggestuurd wordt, is er geen terugbetaling mogelijk.
**Zonder dit formulier, kunnen  wij niet achterhalen van wie het pakje komt en kunnen we dus ook geen terugbetaling doen.

 

PICK-UP AT STORE

U ontvangt van ons een mail/bericht dat je bestelling klaar ligt. Vanaf dat moment heb je 2 weken ruilrecht. Orders die langer dan 2 weken bij ons in de winkel klaar liggen voor ophaling, kunnen niet meer geruild worden.

 

 RUILRECHT BIJ AANGEKOCHTE GOEDEREN IN DE WINKEL

Bij aankoop van goederen in onze fysieke winkel, heb je eveneens 2 weken*** ruilrecht****.

Hier heb je 2 opties:

  • Je kiest voor een waardebon/giftcard. Deze waardebon is 1 jaar geldig en kan zowel op onze online shop als in de winkel opgebruikt worden. (Wij hebben een no cash refund policy bij retours aangekocht in de fysieke winkel)
  • Je kan het artikel ruilen in een andere artikel.

 

***na deze termijn is het niet meer mogelijk om te ruilen/solden artikelen aangekocht in de winkel kunnen ook niet geruild worden.