Onze visie

Wij zijn Hygge, een concept store die eco-friendly, duurzame baby- en kinderproducten aanbiedt, die ook nog eens mooi ogen in uw interieur.

Het is heel belangrijk voor ons om te weten in welke omstandigheden de artikelen die wij verkopen gemaakt zijn. Wij kijken altijd eerst of de artikelen in fair trade omstandigheden gemaakt zijn vooraleer wij aankopen. Ook vinden we de materialen die gebruikt worden even belangrijk. Alle kleren die wij verkopen zijn gemaakt uit organische of bio materialen.

Bijna alle kleren die wij verkopen zijn gemaakt van organisch katoen.  Organisch katoen bevat geen chemische pesticides en meststoffen en bevat geen schadelijke stoffen. Dit katoen wordt handmatig geplukt en met natuurlijke en milde ingredienten gewassen. De kleren die hiervan gemaakt worden, zijn van betere kwaliteit, voelen aangenamer en zachter aan en zijn meer duurzaam. 

Het speelgoed dat wij verkopen bevat eveneens geen schadelijke stoffen. Ons houten speelgoed wordt handgemaakt en met biologische verf geverfd.

De tijden van vandaag is het vanzelfsprekend dat wij bewuster omgaan met ons milieu. Daarom is plastiek een grote NO-NO voor ons en proberen we zoveel mogelijk houten en natuurlijke producten te verkopen. De rugzakken en pennenzakken die wij verkopen zijn gemaakt van gerecycleerde PET-flessen.